EZÉRT
CSINÁLJUK

Miért?
Mert részesei
szeretnénk lenni
az online sztoridnak.

Hisszük azt, hogy a jóra mindig van igény. És azt is hisszük, hogy a kis és közép vállalkozásoké a jövő!

A nagyvállalatok kialakítottak egy business és marketing kultúrát, ahol fellengzős mondatokkal sokat lehet beszélni a semmiről és mint olvasók nem mindig tudjuk megmondani, hogy akkor most miről is van szó?

Ellenben ami biztos, hogy manapság már webes jelenlét nélkül elég kevesen maradnak talpon. Mindannyian szeretünk utána járni a dolgoknak, és informálódni a neten mielőtt akcióba lépünk. Sőt, tulajdonképpen az interneten szerezzük azt az első benyomást, amit korábban a telefonon vagy személyesen egy üzletben. Úgyhogy az, hogy weblapod legyen, tényleg alap követelmény…

De… Választottál már bort címke vagy könyvet borító alapján? Mi igen! És a legjobb tényleg az volt, ahol azt kaptad, amit a címke szövege és stílusa ígért, ugye? És hagytál már ott weblapot, mert rosszul nézett ki, vagy nem találtad amit kerestél? Mi igen! Úgyhogy az sem mindegy, hogy hogy néz ki az az oldal és mit osztasz meg a leendő vevőiddel!

Hasonló ember hasonlót vonz, és közösen még nagyobb és jobb dolgokat érhetünk el. Mi szeretnénk segíteni, hogy Te is megtaláld az online hangodat és történetedet, hogy Te is olyan emberekkel dolgozhass, akik hozzád hasonlóak. Így ha neked jobb, az nekünk parádés, mert tudtunk segíteni!